Spa & Wellness

.

 Contactează-ne acum prin e-mail sau la telefon!

                                                                        +40 (754) 075 000

                                                                     silenaspa@hotelsinaia.ro

                                                                                      sau 

                    Programeaza-te acum

Într-un mediu sofisticat de o eleganță atemporală, experiența Silena Mountain Spa va dezvălui terapiile tradiționale ale strămoșilor noștri, inspirate de munții din jur și secretele frumuseții lor naturale. Facilitățile noastre de wellness includ o piscină, jacuzzi, saună finlandeză uscată, bio-saună pe bază de plante, saună cu aburi, fântână de gheață, duș senzorial, sală de relaxare senzorială salină cu șezlonguri cu infraroșu și o sală de fitness.

Pentru ca dorim sa va oferim o experienta de relaxare autentica, accesul in zona spa se face doar pe baza de programare la numarul de telefon 0754.075.000, in limita locurilor disponibile.


ETICHETA SILENA MOUTAIN SPA

Vezi regulamentul intern aici

REZERVARE MASAJ

Vă recomandăm să vă prezentați cu 10 minute înainte de a începe terapia programată, să vă specificați preferințele pentru terapeut bărbat sau femeie, iar dacă întârziați, trebuie să modificăm durata tratamentului. Pentru anumite tratamente, terapeutul iti pune la dispozitie o lenjerie de unica folosinta. Este necesar să purtați un costum de baie cu terapii cu apă.

POLITICA DE ANULARE A MASAJULUI

Este necesar ca modificarea sau anularea programărilor să fie comunicată Recepției Spa cu cel puțin 4 ore înainte, pentru a se evita plata unei penalități de 50% din contravaloarea serviciului respectiv pentru reținerea nejustificată a unui slot de masaj. . Tratamentele pot fi reprogramate numai în funcție de disponibilitate.

VALOARE

Vă recomandăm să vă lăsați obiectele de valoare și bijuteriile în seiful camerei de hotel. Centrul nostru nu își asumă responsabilitatea pentru pierderea bunurilor personale sau deteriorarea acestora în timpul terapiilor

PLATĂ

Serviciile spa se plătesc la recepția hotelului sau se adaugă la factura camerei de hotel.

COD ROCHINĂ SPA

Prosoapele, papucii de unică folosință și vestiarele individuale pot fi preluate de la recepția piscinei. Vă rugăm să lăsați prosoapele de piscină uzate la recepția piscinei de la ieșire. Costumul de baie este obligatoriu în toate facilitățile spa, inclusiv în camera de sare. În sala de sport este necesar un echipament sportiv adecvat.


Puteți completa formularul de contact de mai jos și vă vom spune tot ce doriți să știți!